Θα τρώγατε ποτέ την γάτα σας;

Θα τρώγατε την γάτα σας;

Τζέρεμυ Στάνγκρουμ (Jeremy Stangroom)
Εκδόσεις Τερζόπουλος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γνώσεων
ISBN 978-960-6838-25-5
ΤΙΜΗ 12€
ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ Μαλακό εξώφυλλο
ΣΕΛΙΔΕΣ 144
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 14×19,6εκ.

Αυτό το βιβλίο εξετάζει τις ηθικές αντιπαραθέσεις και παράδοξα που οι φιλόσοφοι έχουν επινοήσει για να αμφισβητήσουν τις προκαταλήψεις μας.
Το βιβλίο Θα Τρώγατε Την Γάτα Σας? σας προκαλεί να εξετάσετε τα παραπάνω ερωτήματα καθώς και πολλά άλλα. Από τον Τζέρεμυ Στάνγκρουμ, συγγραφέα του βιβλίου Ο Γρίφος του Αϊνστάιν, αυτή είναι μια μοναδική συλλογή από κλασικά και σύγχρονα προβλήματα και παράδοξα που εγγυάται να αμφισβητήσετε τις προκαταλήψεις σας.
Ο Στάνγκρουμ δημιουργεί μια σύγχρονη εκδοχή διάφορων διάσημων διλημμάτων, όπως και την ηθικότητα της αυτοκτονίας και την ηθική των αντιποίνων. Στην συνέχεια διερευνά λεπτομερώς το ιστορικό κάθε διλήμματος και σας βοηθά να ανακαλύψετε τι αποκαλύπτουν οι απαντήσεις σας για τον εαυτό σας με ένα μοναδικό βαρόμετρο ηθικής.
Είστε έτοιμοι να θέσετε τις καλύτερες ιδέες σας σε αμφιβολία και να κλονίσουν τα ηθικά σας θεμέλια; Αν είστε, τότε αυτό το βιβλίο θα ανταποκριθεί στο καθήκον.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Τζέρεμυ Στάνγκρουμ έχει διδακτορικό από την Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (LSE). Είναι επιμελητής του φιλοσοφικού περιοδικού The Philosopher’s Magazine, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Τζούλιαν Μπαγκίνι το 1997. Είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου Ο Γρίφος του Αϊνστάιν, που κυκλοφορεί από τα Βιβλία Τερζόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *