«Πως να είσαι ευτυχισμένος», Άννα Μπαρνς

«Πως να είσαι ευτυχισμένος», Άννα Μπαρνς – «How to be happy», Anna Barnes

Δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο, και απ’ ότι φαίνεται η Άννα Μπαρνς έχει να σας φανερώσει πολλούς τρόπους για ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον.

Το Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ένα ακόμα βιβλίο της Άννας Μπαρνς, με το οποίο η συγγραφέας μας δείχνει τον τρόπο να βοηθηθούμε και να βελτιωθούμε.

Κριτική και εντυπώσεις

Ο τίτλος αυτού του βιβλίου αυτοβοήθειας-αυτοβελτίωσης είναι «Πως να είσαι ευτυχισμένος». Στον πρόλογό του, δε, αναφέρονται εν τάχει οι στόχοι που θέλει να επιτύχει η συγγραφέας του για την ωφέλεια των αναγνωστών της…


Το βιβλίο αυτό θα σε ενθαρρύνει να πάρεις τις αποστάσεις σου και να συνειδητοποιήσεις τις διαφορετικές πτυχές της ζωής σου και θα σου δείξει τρόπους για να τονώσεις τη διάθεσή σου και να πετύχεις μακράς διάρκειας ευτυχία, από το να βελτιώσεις το περιβάλλον του σπιτιού σου έως ακόμα και να διαχειριστείς στρεσογόνες καταστάσεις στη δουλειά, και θα σου δώσει εύχρηστες συμβουλές για να σκέφτεσαι θετικά και να λάβεις μέτρα εκ τω προτέρων για να διατηρείς υγιές το σώμα και το πνεύμα σου.

Φυσικά χρειάζεται και προσπάθεια από τον καθένα μας ώστε να λειτουργήσουν όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο. Το ότι όμως κάποιος μας δείχνει τον δρόμο για ένα πιο ευτυχέστερο μέλλον, είναι σαν να έχουμε διανύσει την μισή διαδρομή προς αυτό!

Η Άννα Μπαρνς έχει χωρίσει το βιβλίο της αυτό στους παρακάτω οκτώ τομείς-κεφάλαια: Τεχνικές για να είσαι ευτυχισμένος, Μοιράσου τη χαρά, Ευτυχία στο σπίτι, Κοιμήσου καλά, νιώσε καλά, Ευτυχία στη δουλειά, Οι τροφές της χαράς, Γυμνάσου για να ευτυχήσεις, Αγωγές και θεραπείες για να είσαι πιο ευτυχισμένος. Σε κάθε ένα από αυτούς θα βρείτε ποικίλη βοήθεια για να κατακτήσετε την κορυφή της ευτυχίας.

Δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο, και απ’ ότι φαίνεται η Άννα Μπαρνς έχει να σας φανερώσει πολλούς τρόπους για ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον. Μελετήστε το «Πως να είσαι ευτυχισμένος» και θα νιώσετε ήδη από εκείνη τη στιγμή κάτι να φωτίζει περισσότερο το περιβάλλον σας. Δεν είναι κάτι μαγικό… είναι το μυαλό σας και βέβαια οι συμβουλές από το εν λόγω ανάγνωσμα! :)

Οπισθόφυλλο:

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!
Όταν είσαι ευτυχισμένος, ακτινοβολείς, κι αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος. Αλλά πώς το καταφέρνεις; Με λίγη βοήθεια και έμπνευση, μπορείς εύκολα να ανακαλύψεις τη χαρά.
Γεμάτο απλές συμβουλές, αισιόδοξα ρητά και διασκεδαστικές δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τη ζωή σου να λάμψει.


[grbk http://www.greekbooks.gr/anna-barns-anna-burns.person]


Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος βιβλίου

Πως να είσαι ευτυχισμένος
How to be happy

Συγγραφέας

Άννα Μπαρνς
Anna Barnes

Σχεδιασμός

Luci Ward

Συγγραφέας

Έρρικα Πάλλη

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ημερομηνία έκδοσης

Φεβρουάριος 2018

Αριθμός σελίδων

159

ISBN

978-618-01-2365-4

Συντάκτης άρθρου

Νεκτάριος Παπασπύρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *