Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 18.01.13
  Tuesday’s Gone

  Tuesday's Gone
  Τίτλος: Tuesday’s Gone
  Συγγραφέας: Nicci French
  Εκδόσεις Διόπτρα
  ISBN: 978-960-364-541-2
  Τιμή: 17,90€
  Σελίδες: 585
  Ημ/νια Έκδοσης: 14/01/2013
  Μεταφραστής: Ουρανία Τουτουντζή
  Κατηγορία: Ξένη Πεζογραφία
  Προηγ. Τίτλοι: Blue Monday

  Κεντρική Ιδέα:
  Η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν έχει πιστέψει ότι δεν θα μπλεχτεί ξανά με τις υποθέσεις της αστυνομίας, όταν ένα πρωί ξυπνάει από κοφτά χτυπήματα στην πόρτα της. O επιθεωρητής Κάρλσον χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά της. Ένα νέο μυστήριο ξεκινάει.

  Συνοπτική Περιγραφή:
  ΤΡΙΤΗ
  Για τη Φρίντα Κλάιν, οι µέρες γίνονται πιο σκοτεινές…
  Η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν έχει πιστέψει ότι δεν θα µπλεχτεί ξανά µε τις υποθέσεις της αστυνοµίας, όταν ένα πρωί ξυπνάει από κοφτά χτυπήµατα στην πόρτα της. O επιθεωρητής Κάρλσον χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά της.
  Σε διαµέρισµα του ανατολικού Λονδίνου ένα πτώµα σε αποσύνθεση βρίσκεται για εβδοµάδες στον ίδιο χώρο µε µια ψυχικά διαταραγµένη γυναίκα. Η αστυνοµία δεν γνωρίζει καν ποιο είναι το θύµα ή πώς έχασε τη ζωή του, και όλες οι ελπίδες στρέφονται στη Φρίντα. Εκείνη, οπλισµένη µε θάρρος, θα προσπαθήσει να διεισδύσει στο λαβύρινθο του µυαλού της γυναίκας.
  Καθώς τα στοιχεία που συγκεντρώνονται οδηγούν προς έναν συγκεκριµένο άντρα, έρχονται στην επιφάνεια µια σειρά από τραγικές υποθέσεις και µια αλυσίδα από σκοτεινά κίνητρα. Την ίδια στιγµή η Φρίντα συνειδητοποιεί ότι ίσως η αλήθεια βρίσκεται γραµµένη στους τοίχους που ορθώνουν οι βαθύτεροι εφιάλτες της.
  Αδυνατώντας να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέµα, η ψυχοθεραπεύτρια πλησιάζει το δολοφόνο που δεν είναι διατεθειµένος να ρισκάρει την ελευθερία του. Και έχει ορκιστεί ότι όποιος τον αγγίξει θα έχει τη µοίρα των προηγούµενων θυµάτων του…

  Οι συγγραφείς:
  Το όνομα Nicci French είναι ψευδώνυμο για το συγγραφικό ζεύγος των δημοσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French. Δεν είναι ζευγάρι μόνο στη συγγραφή αλλά και στη ζωή. Είναι παντρεμένοι και κατοικούν στο Σάφολκ. Υπάρχουν άλλα δεκατρία μυθιστορήματα που έγιναν επιτυχίες με την υπογραφή Nicci French: The Memory Game, The Safe House, Killing Μe Softly, Beneath the Skin, The Red Room, Land of the Living, Secret Smile, Catch Me When I Fall, Losing You, Until It’s Over, What To Do When Someone Dies, Complicit και Blue Monday. Το Tuesday’s Gone είναι το δεύτερο μιας σειράς μυθιστορημάτων αγωνίας με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν.

  Δυνατά Σημεία:
  Έντονος ρυθμός, αγωνιώδης αφήγηση και ψυχολογικά παιχνίδια που τραβούν τον αναγνώστη σε ένα ζοφερό και επικίνδυνο Λονδίνο.
  Μετά την επιτυχία του “Blue Monday” και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε, οι αναγνώστες περιμένουν να διαβάσουν το επόμενο βιβλίο με ηρωίδα τη Φρίντα Κλάιν.
  Με αλλεπάλληλα best sellers όπως τα «Κράτα τα μάτια σου κλειστά», «Σκέψου έναν αριθμό», «Στα ίχνη σου», «Ιερόσυλος», «Υπόθεση Jacob», οι εκδόσεις Διόπτρα έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως ο κυρίαρχος εκδοτικός οίκος στο είδος του σύγχρονου αστυνομικού μυθιστορήματος.

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #, ,
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία