Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 13.03.13
  Το πλήρες βιβλίο της εναλλακτικής ιατρικής

  Το πλήρες βιβλίο της εναλλακτικής ιατρικής
  Τίτλος: Το πλήρες βιβλίο της εναλλακτικής ιατρικής
  Συγγραφέας: Andreas Moritz
  Εκδόσεις Διόπτρα
  ISBN: 978-960-364-573-3
  Τιμή: 15,90€
  Σελίδες: 432
  Ημ/νια Έκδοσης: 04/03/2013
  Μεταφραστής: Ελευθερία Μαντζώρου
  Κατηγορία: Υγεία – Διατροφή
  Προηγ. τίτλοι: Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής, Ο καρκίνος δεν είναι ασθένεια

  Κεντρική Ιδέα:
  Το βιβλίο παραθέτει μεθόδους για να αναλάβουμε τον απόλυτο έλεγχο της σωματικής και διανοητικής μας υγείας και αποκαλύπτει εκατοντάδες μυστικά τα οποία αποδεδειγμένα προάγουν την υγεία, την ευεξία και την ίαση.

  Συνοπτική Περιγραφή:
  Καταρρίπτοντας πλήθος μύθων γύρω από την υγεία, που προωθούνται από τη συμβατική ιατρική και την κοινωνία, αυτό το βιβλίο αποδεικνύει ότι η καλή υγεία όχι μόνο επιτυγχάνεται εύκολα –ανεξάρτητα από την τωρινή κατάσταση του οργανισμού μας– αλλά είναι και η φυσιολογική μας κατάσταση. Στο νέο του βιβλίο, ο Andreas Moritz αποκαλύπτει τους συνηθέστερους, και εντούτοις παραγνωρισμένους, παράγοντες που μας κάνουν να νοσούμε και να γερνάμε πρόωρα.
  Η πλειονότητα των γιατρών προσπαθεί να καταστείλει τις παθήσεις αγνοώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του οργανισμού. Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα 35χρονης έρευνας και βασίζεται στην κλινική εμπειρία του συγγραφέα, στον οποίο έχουν καταφύγει χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο. Παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να αφυπνίσουμε την έμφυτη δύναμή μας για αυτοθεραπεία. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα καίρια ερωτήματα:

  Τι είναι το φαινόμενο Πλασέμπο;
  Η σύγχρονη ιατρική είναι αξιόπιστη;
  Γιατί κάποιοι θεραπεύονται, ενώ άλλοι όχι;
  Τι κάνει όλο και περισσότερους γιατρούς να υιοθετούν την ολιστική θεραπευτική;
  Γιατί όλα ξεκινούν από το πεπτικό σύστημα;
  Πώς να κάνουμε αποτοξίνωση των νεφρών και του εντέρου;
  Πρέπει να καταναλώνουμε βιολογικές τροφές;

  Ο συγγραφέας:
  Ο Andreas Moritz ήταν διορατικός θεραπευτής (medical intuitive), προώθησε την αγιουρβέδα, την ιριδολογία, το σιάτσου και την κραδασμική θεραπευτική (vibrational medicine) και είναι ο δημιουργός των καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων Ener-Chi Art και Sacred Santemory Divine Chanting for Every Occasion.
  Είναι ο συγγραφέας του best seller «Αποτοξίνωση της Χολής και του Ήπατος» και των βιβλίων Lifting the Veil of Duality και It’s Time to Come Alive.

  Δυνατά Σημεία:
  Καλογραμμένο βιβλίο που διαβάζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Εάν κάποιος έχει αυτό το βιβλίο, δεν χρειάζεσαι άλλα του είδους. Δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτηριζόταν η Βίβλος της εναλλακτικής υγείας.
  Τα βιβλία του Andreas Moritz έχουν φανατικούς οπαδούς και στη χώρα μας, και είναι πολύ δημοφιλή σε όλους όσοι ασχολούνται με ολιστικές θεραπείες.
  Πολλοί άνθρωποι στην εποχή μας επιζητούν λύσεις για τα προβλήματα υγείας τους χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με υπερβολικά χημικά και φάρμακα.

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία