Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 12.07.13
  Σκοτεινός κόσμος

  Σκοτεινός κόσμος
  Τίτλος βιβλίου: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  Τίτλος σειράς: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  Αρ. βιβλίου: 1
  Συγγραφέας: KAT FALLS
  Εκδόσεις: Πλατύπους
  Αρ. σελίδων: 344
  Τιμή: €17
  ISBN: 978-618-5069-01-8
  Ημερ.κυκλοφ. 22 Ιουλίου 2013

  Οι ωκεανοί ξεχείλισαν, καταπίνοντας τις πεδιάδες.
  Σεισμοί συντάραξαν τις ηπείρους βυθίζοντας ολόκληρες περιοχές μέσα στα φουσκωμένα νερά. Τώρα, οι άνθρωποι ζουν στοιβαγμένοι σε πυκνοκατοικημένες πόλεις. Οι μόνοι που διαθέτουν κάποιο χώρο είναι όσοι ζουν στο βυθό του ωκεανού, ο Σκοτεινός Κόσμος.
  Ο Τάι έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του κάτω από τη θάλασσα, βοηθώντας την οικογένειά του να καλλιεργήσει το βυθό του ωκεανού. Όμως, όταν οι παράνομοι επιτίθενται στο υποστατικό του, ο Τάι παλεύει να σώσει τη μοναδική πατρίδα που έχει γνωρίσει. Με τη βοήθεια της Τζέμα, ενός κοριτσιού από την Πάνω Χώρα η οποία έχει έρθει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να αναζητήσει τον αδελφό της, ο Τάι ρισκάρει να φτάσει μέχρι τον επικίνδυνο υπόκοσμο της μεθορίου και να ανακαλύψει κάποια σκοτεινά μυστικά του Σκοτεινού Κόσμου… μυστικά που απειλούν να καταστρέψουν τα πάντα.

  Στον Σκοτεινό Κόσμο, η Κατ Φολς δημιούργησε ένα μαγευτικό σύμπαν όπου ο βυθός μπορεί να είναι επικίνδυνος, το σκοτάδι μπορεί να είναι θανάσιμο, και μερικές φορές απαιτούνται εξαιρετικές δυνάμεις για να επιβιώσεις.

  ΚΡΙΤΙΚΕΣ
  “Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η φίνα βασική ιδέα, οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, και οι στιγμές γεμάτες ένταση συνεισφέρουν σε μία κινηματογραφική εμπειρία. Ο υποθαλάσσιος κόσμος της Falls απαιτεί περαιτέρω εξερεύνηση”.
  —Publishers Weekly

  “H συγγραφέας δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα πραγματικότητα στο νέο της μυθιστόρημα… Οι νεαροί αναγνώστες θα απολαύσουν το μυστήριο και το σασπένς. Οι φαν της επιστημονικής φαντασίας δεν πρέπει να το χάσουν”.
  —VOYA

  “Το εξωτικό σκηνικό και οι καλοσχεδιασμένες λεπτομέρειες για τη ζωή στο βυθό, σε συνδυασμό με τους συμπαθείς χαρακτήρες καθώς και μια έκπληξη στο τέλος, θα κρατήσουν τους αναγνώστες κολλημένους στις σελίδες του”.
  —Booklist

  Η συγγραφέας
  Η Kat Falls ζει με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά στο Έβανστον του Ιλινόι, όπου διδάσκει συγγραφή σεναρίου στο Πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο. Αγαπά πολύ τα ζώα και τρέφει βαθύ σεβασμό προς όλα τα πλάσματα της γης, ακόμα και όσα έχουν γλίτσα και λέπια.

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία