Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 13.11.12
  Οδυσσέας Μουρ – Η χώρα των πάγων

  Οδυσσέας Μουρ - Η χώρα των πάγων
  Τίτλος: Οδυσσέας Μουρ – Η χώρα των πάγων
  Συγγραφέας: Pierdomenico Baccalario
  Εκδόσεις Διόπτρα
  ISBN: 978-960-364-533-7
  Τιμή: 16,00€
  Σελίδες: 296
  Ημ/νια Έκδοσης: 05/11/2012
  Μεταφραστής: Filomena Di Paola
  Κατηγορία: Παιδικά

  Κεντρική Ιδέα:
  Οι ήρωες του Οδυσσέα Μουρ σε νέες περιπέτειες.

  Συνοπτική Περιγραφή:
  Ο Τζέισον, η Τζούλια, η Ανίτα και ο Ρικ επιστρέφουν στο Κίλμορ Κόουβ και έρχονται αντιμέτωποι με μια τρομερή αλήθεια: ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού κρύβεται ένας προδότης. Κάποιος που, στη σκιά, δεν έπαψε ποτέ να μηχανορραφεί. Κάποιος που με τη βοήθεια των Εμπρηστών είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Το λεπτό νήμα που συνδέει μια σειρά από ενδείξεις οδηγεί τους τέσσερις φίλους εκεί που κρύβονται όλες οι απαντήσεις: στην Αγάρθη, τη θρυλική πολιτεία που είναι χαμένη μες στους πάγους, εκεί όπου κανένας δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει – ούτε ο Οδυσσέας Μουρ…

  Το δέκατο βιβλίο της εποποιίας του Οδυσσέα Μουρ.

  Δυνατά Σημεία:
  Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά 9 βιβλία της σειράς με μεγάλη επιτυχία, έχοντας αποκτήσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Οι αναγνώστες περιμένουν με αγωνία τη συνέχιση και ολοκλήρωσή των περιπετειών του Οδυσσέα Μουρ.
  Ο Pierdomenico Baccalario είναι ένας από τους πιο έμπειρους και βραβευμένους συγγραφείς παιδικών-εφηβικών βιβλίων στην Ιταλία.
  Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά των βιβλίων έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Αμερική, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Κορέα, Ρωσία, Τουρκία, όλες έχουν παρασυρθεί στα θρυλικά ταξίδια των ηρώων.

  Ο συγγραφέας:
  Ο Pierdomenico Baccalario γεννήθηκε το 1974 και ξεκίνησε να γράφει διηγήματα στο Λύκειο, την ώρα των μαθηματικών. Έδινε τις ιστορίες στους συμμαθητές του και εκείνοι άρχισαν να τις μοιράζονται με τις υπόλοιπες τάξεις. Αργότερα, έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα σε δεκαπέντε ημέρες και το υπόβαλε σε διαγωνισμό, τον οποίο κέρδισε. Είχε γράψει χρησιμοποιώντας το όνομα ενός γείτονά του επειδή ήταν ντροπαλός και μόλις 23 ετών, και έτσι οι κριτές πείστηκαν ότι το βιβλίο είχε γραφτεί από έναν γηραίο και οξυδερκή φιλόσοφο! Ο Baccalario ζει σήμερα στο Μιλάνο.

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία