Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 29.05.12
  META THN AΠΟΛΥΣΗ

  META THN AΠΟΛΥΣΗJim Kokoris
  Εκδόσεις Μεταίχμιο
  Νέα σειρά: TΟ ΜΗΛΟ
  Ανθρώπινες ιστορίες, αξέχαστες αναγνώσεις
  Μετάφραση:  Μάνος Τζιρίτας
  ISBN: 978-960-501-663-0
  Σελ.: 424
  Τιμή: 16,60€

  Ο Τσάρλι Μπέικερ είναι ένας νευρωτικός αλλά γοητευτικός πενηντάχρονος, ένα εργασιομανές στέλεχος διαφημιστικής που τα έχει όλα: εντυπωσιακό σπίτι σε περιζήτητο προάστιο, έναν εξίσου εντυπωσιακό μισθό, την «απαιτούμενη» όμορφη σύζυγο και έναν γιο με εξαιρετικές επιδόσεις στο σχολείο. Όλα θα καταρρεύσουν όταν ο Τσάρλι απολυθεί. Σε μια και μόνο στιγμή η ζωή τον μετατρέπει από εταιρικό Τιτάνα σε έναν ακόμα άνεργο.
  Για τον Τσάρλι ένας κόσμος χωρίς εργασία είναι πραγματικά πάρα πολύ παράξενο μέρος. Αντί λοιπόν να ανακοινώσει στην οικογένειά του τα δυσάρεστα νέα, ο Τσάρλι φεύγει κάθε πρωί από το σπίτι του και περνά όλη του τη μέρα στα γραφεία μιας εταιρείας ευρέσεως εργασίας μαζί με μια ομάδα εξίσου απελπισμένων ανέργων. Καθώς ο Τσάρλι ξεκινά απρόθυμα το ταξίδι του προς την αυτογνωσία, θα ανακαλύψει ότι υπάρχει ζωή και μετά την απόλυση…
  Αστείο, δηκτικό και αληθινό, το βιβλίο Μετά την απόλυση μας προσφέρει μια μοναδική ματιά στην ψυχή του σύγχρονου εργαζόμενου.

  Το βιβλίο εντάσσεται σε μια νέα σειρά με τίτλο TΟ ΜΗΛΟ με ανθρώπινες ιστορίες για αξέχαστες αναγνώσεις. Η σειρά περιλαμβάνει απολαυστικά μυθιστορήματα που θα συγκινήσουν και θα αγαπηθούν. Συναρπαστικές, έντονες ιστορίες από ποιοτικούς συγγραφείς που ψυχαγωγούν και ελαφραίνουν την καρδιά.

  ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ
  Αν θέλετε να ξαναθυμηθείτε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή, διαβάστε αυτό το βιβλίο. Η βόλτα στα πάνω και στα κάτω της ζωής του Τσάρλι Μπέικερ θα σας μείνει αξέχαστη.
  BookPage

  Διεισδυτικός και συμπονετικός παρατηρητής, ο Kokoris γράφει με υποδόριο και σαρδόνιο χιούμορ, αποκαλύπτοντας τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και τα τρωτά μας σημεία, τόσο πρόδηλα και βασανιστικά σήμερα, στη χαλεπή μας εποχή.
  Booklist

  Ο Kokoris με τον Τσάρλι δημιούργησε έναν «ανεπαρκή» σύζυγο και έναν απελπισμένο πατέρα με τον οποίο ο αναγνώστης θα ταυτιστεί. Ο ήρωας προσπαθεί να βρει την ασφάλεια και την ευτυχία μέσα από τη δουλειά, αλλά διαπιστώνει ότι μάλλον πρέπει να την αναζητήσει αλλού.
  Publisher’s Weekly

  Είμαστε όλοι σαν τον ήρωα του Kokoris, τον Τσάρλι: φοράμε τις παρωπίδες μας, επιδιώκουμε αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε και όταν το αποκτάμε, τότε καταλαβαίνουμε πως προσπεράσαμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Εξαιρετικό!
  Patricia Wood, συγγραφέας

  Ο Jim Kokoris είναι συγγραφέας δύο ακόμα πολύ επιτυχημένων μυθιστορημάτων: Rich part of life, το οποίο μεταφράστηκε σε 15 γλώσσες και τιμήθηκε με το Friends of American Writers Award, και Sister North. Κείμενα και διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί στα έντυπα Chicago Tribune Sunday Magazine, USA Weekend, Chicago Sun-Times και Reader’s Digest. Ζει με τη γυναίκα του και τους τρεις γιους του σε ένα προάστιο του Σικάγο.

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία