Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 13.03.13
  Η βιογραφία μιας σκύλας

  book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο
  Η βιογραφία μιας σκύλας κάντε κλικ εδώ!

  Η βιογραφία μιας σκύλας
  Τίτλος: Η βιογραφία μας σκύλας
  Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ
  Εκδόσεις Διόπτρα
  ISBN: 978-960-364-583-2
  Τιμή: 16,20€
  Σελίδες: 432
  Ημ/νια Έκδοσης: 04/03/2013
  Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία

  Κεντρική Ιδέα:
  Ένα κωμικό μυθιστόρημα, με έντονα στοιχεία αυτοσαρκασμού.

  Συνοπτική Περιγραφή:
  Η Σίσυ Νοταρά ήταν και είναι μια κακομαθημένη μοναχοκόρη – τέκνο ευκατάστατων γονέων, με σπουδές στην Αγγλία και με όλα τα κουσούρια που συνοδεύουν μια αλλοπρόσαλλη ανατροφή από αδιάφορους γονείς, που υποκαθιστούν τη στοργή με το χρήμα και τις κοινωνικές επιταγές του.
  Μέχρι που, στα 24 της, η Σίσυ θα βρει το δάσκαλό της, στο πρόσωπο του επιφανούς, πλην βαθιά προβληματικού, δημοσιογράφου Πέτρου Νάνου, που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, μα και σε όλη τη διάρκεια της παθιασμένης τους σχέσης, θα της κάνει τη ζωή πατίνι. Και έχοντας πλέον φτάσει στα όριά της, και μια ανάσα πριν από την καταστροφή, η Σίσυ ιστορεί τη ζωή της, τα λάθη και την απογοήτευσή της, με την ελπίδα να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που την έκανε σκύλα, και μάλιστα δυστυχισμένη.
  Άλλοτε σπαραχτική και άλλοτε ξεκαρδιστική, η εξομολόγηση της Σίσυ διαβάζεται μονορούφι – όπως μονορούφι πίνεται και η ίδια η ζωή…

  Ο συγγραφέας:
  Ο Αύγουστος Κορτώ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979.

  Δυνατά Σημεία:
  Το χιούμορ, η αμεσότητα του λόγου και η καταιγιστική γραφή του Κορτώ δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν.
  Ο Κορτώ καταφέρνει να αποδώσει πιστά την πραγματικότητα στο χώρο των media και παράλληλα να κάνει μια αναδρομή στα τελευταία χρόνια που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
  Πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του, το βιβλίο είναι ποιοτικό, οι χαρακτήρες του ολοκληρωμένοι, η υπόθεση αριστοτεχνικά δομημένη. Είναι ένα βιβλίο που θα κερδίσει όχι μόνο πολλές θετικές κριτικές, αλλά και υποψηφιότητες για λογοτεχνικά βραβεία.
  Είναι δεδομένη η ευρεία προβολή που θα αποκτήσει το βιβλίο. Ο Κορτώ είναι ένας από τους δύο δημοφιλέστερους Έλληνες συγγραφείς στα social media και οι αναρτήσεις του λατρεύονται, αποκτώντας σχεδόν μεταφυσική διάσταση. Όσα λέει και γράφει γίνονται αυτομάτως θέμα συζήτησης. Το προηγούμενο βιβλίο του, «Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά», έμεινε για μήνες στις λίστες με τα best sellers.

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία