Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 04.06.13
  Ανταρσία

  Ανταρσία
  Τίτλος βιβλίου: ΑΝΤΑΡΣΙΑ
  Τίτλος σειράς: ΑΠΟΚΛΙΣΗ
  Αρ. βιβλίου: 2
  Συγγραφέας: Veronica Roth
  Εκδόσεις Πλατύπους
  Αρ. σελίδων: 480
  Τιμή: €21
  ISBN: 978-960-6665-98-1
  Ημερ.κυκλοφ.: 6 Ιουνίου 2013

  Μία επιλογή
  Γίνεται μία Θυσία

  Μία Θυσία
  Γίνεται μία Απώλεια

  Μία Απώλεια
  Γίνεται ένα Βάρος

  Ένα Βάρος
  Γίνεται μια Μάχη

  ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

  Μία επιλογή μπορεί να σε μεταμορφώσει – ή μπορεί να σε καταστρέψει. Όμως κάθε επιλογή έχει συνέπειες, και καθώς η αναταραχή φουσκώνει σε όλες τις φατρίες γύρω της, η Τρις Πράιορ πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να σώσει αυτούς που αγαπάει –και τον εαυτό της– ενώ συγχρόνως παλεύει με καταπιεστικά ερωτήματα θλίψης και συγχώρεσης, ταυτότητας και πίστης, πολιτικής και αγάπης.
  Η μέρα μύησης της Τρις έπρεπε να έχει σημαδευτεί από εορτασμούς και νίκες για τη φατρία της επιλογής της αντί για αυτό, η μέρα έκλεισε με ανείπωτη φρίκη. Τώρα, ο πόλεμος παραμονεύει καθώς οι διαμάχες ανάμεσα στις φατρίες και τις ιδεολογίες τους μεγεθύνονται. Και σε καιρό πολέμου, πρέπει πλευρές να επιλεγούν, μυστικά θα αναδυθούν, και οι επιλογές θα γίνουν ακόμα πιο αμετάκλητες – και ακόμα πιο ισχυρές. Μεταμορφωμένη από τις δικές της αποφάσεις αλλά και από αβάσταχτη θλίψη και ενοχή, ριζοσπαστικές νέες ανακαλύψεις και μεταβαλλόμενες σχέσεις, η Τρις πρέπει να αγκαλιάσει ολοκληρωτικά την Απόκλισή της, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τι ενδέχεται να χάσει αν το κάνει.
  Το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο στη δυστοπική σειρά ΑΠΟΚΛΙΣΗ, της συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times, Veronica Roth, είναι μία ακόμα μεθυστικά συναρπαστική ιστορία, πλούσια σε θεμελιώδεις ανατροπές, ψυχικό πόνο, ρομαντισμό και οξυδερκείς ματιές στην ανθρώπινη φύση.

  Κριτικές

  “Η Ροθ ξέρει να γράφει. Η ιστορία αγάπης, η πολυσύνθετη πλοκή και το αξέχαστο σκηνικό, όλα μαζί εργάζονται από κοινού για την επίτευξη ενός μυθιστορήματος που θα καθηλώσει τους φαν του πρώτου βιβλίου”.
  —Publishers Weekly

  “Σε αυτή την εθιστική συνέχεια του βραβευμένου μυθιστορήματος Απόκλιση, το ζοφερό μετα-αποκαλυπτικό Σικάγο παραδίδεται σε γενικευμένο εμφύλιο πόλεμο. Το φινάλε φέρνει ακόμα μία θεαματικά ανατρεπτική κλιμάκωση. Όλοι οι αναγνώστες του πρώτου βιβλίου λαχταρούσαν αυτό το βιβλίο εδώ και μήνες ͘θα τους είναι αδύνατον να περιμένουν για τον επίλογο.”
  —Kirkus Reviews

  “Η Ανταρσία εξερευνά διάφορα κρίσιμα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας της οικογένειας και της παραλυτικής δύναμης της θλίψης για την απώλειά της. Εξαιρετικό βιβλίο.”
  —SLJ

  Κριτικές ΑΠΟΚΛΙΣΗ

  “Η Απόκλιση είναι ένα συναρπαστικό, φανταστικό βιβλίο που με κράτησε σε αδιάκοπη αγωνία και δεν του έλειπαν ποτέ οι εκπλήξεις. Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να σταματήσω να σκέφτομαι αυτή την τρομακτική εικόνα του μέλλοντος”.
  —James Dashner συγγραφέας της μπεστ σέλερ τριλογίας των New York Times, Το Τεστ

  “Η πολλά υποσχόμενη συγγραφέας Ροθ αφηγείται την καθηλωτική και περίπλοκη ιστορία μιας εφήβου που αναγκάζεται να διαλέξει ανάμεσα στη ρουτίνα της ανιδιοτελούς οικογένειάς της και στο περιπετειώδες, δίχως περιορισμούς μέλλον που λαχταράει. Ένα αξέχαστο, απρόβλεπτο ταξίδι, που είναι αδύνατον να εγκαταλείψεις”.
  — Publishers Weekly (STARRED REVIEW)

  “Με γρήγορο ρυθμό και άφθονη φαντασία, είναι προφανές ότι η Απόκλιση είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο, αλλά επιπλέον εξερευνά με συγκινητικό τρόπο μια πιο συνηθισμένη αγωνία των εφήβων – την επώδυνη συνειδητοποίηση ότι το να βρίσκεις τον εαυτό σου μερικές φορές σημαίνει να αφήνεις την οικογένειά σου πίσω, τόσο ιδεολογικά όσο και σωματικά”.
  —New York Times Book Review

  “Η Ροθ ζωγραφίζει τον καμβά της με το ίδιο πινέλο με τη Σούζαν Κόλινς. Η πλοκή, οι σκηνές και οι χαρακτήρες είναι διαφορετικά, αλλά τα χρώματα είναι τα ίδια και εξίσου πλούσια. Οι θαυμαστές της Κόλινς, των δυστοπιών και των δυναμικών γυναικείων χαρακτήρων θα αγαπήσουν αυτό το μυθιστόρημα”.
  —SLJ

  Διακρίσεις ΑΠΟΚΛΙΣΗ

  NEW YORK TIMES ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ
  INDIE ΛΙΣΤΑ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ
  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, GOODREADS CHOICE AWARDS
  NPR ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  BARNES & NOBLE ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  AMAZON.COM ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  PUBLISHERS WEEKLY ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  ALA ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

  Η συγγραφέας

  Η VERONICA ROTH είναι η συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times ΑΠΟΚΛΙΣΗ, του πρώτου βιβλίου στην τριλογία που ξεκίνησε να γράφει ενώ ακόμη σπούδαζε. Σήμερα είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στη συγγραφή, και μαζί με το σύζυγό της αποκαλούν την περιοχή του Σικάγο σπίτι τους. Επισκεφθείτε τη στο www.veronicarothbooks.com ή στο Twitter (@VeronicaRoth).

   

  @Νέες κυκλοφορίες
  #
  Εκδόσεις: ,

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία