Λογοτεχνικά βιβλία, συγγραφείς, εκδοτικοί οίκοι - για να μην πάτε στο βιβλιοπωλείο... αδιάβαστοι!

 • 21.09.17
  «Ο Μαύρος Πύργος», Στίβεν Κινγκ – «The Dark Tower», Stephen King

  Ο Μαύρος Πύργος

  Το έβδομο και τελευταίο βιβλίο του κύκλου «Ο Μαύρος Πύργος – The Dark Tower», του Στίβεν Κινγκ – Stephen King, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bell, τον Οκτώβριο του 2006. Η μετάφραση φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Μακρόπουλου και έχει τον τίτλο «Ο Μαύρος Πύργος – The Dark Tower».

  Υπόθεση βιβλίου

  Το Κα-Τετ του Ρόλαντ επανενώνεται, χωρίς βέβαια τον πατέρα Κάλαχαν. Δύο μόνο Ακτίνες πλέον συγκρατούν τον Μαύρο Πύργο και πρέπει αυτές να διαφυλαχτούν πάση θυσία.

  Άμεση προτεραιότητα έχει να σταματήσουν -με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος- την δράση των Θραυστών που υπονομεύουν την ύπαρξη της μίας εκ των δύο Ακτίνων. Αν και εφόσον καταφέρουν να παύσουν τους Θραύστες, θα πρέπει κατόπιν να διασώσουν την ζωή του Συγγραφέα μιας και από εκείνον κρίνεται το μέλλον της δεύτερης Ακτίνας.

  Άραγε θα καταφέρουν οι ήρωές μας να φέρουν εις πέρας αυτές τις δύο καίριες αποστολές; Και μετά; Τι θα συμβεί στην τελική ευθεία για τον Μαύρο Πύργο; Πόσοι από εκείνους θα καταφέρουν να τον δουν; Με τον Κόκκινο Βασιλιά τι γίνεται; Στο πιο ψηλό δωμάτιο του Πύργου, τι υπάρχει;

  Πολλά ερωτήματα, που θα απαντηθούν φυσικά στις 880 σελίδες του μυθιστορήματος! Σπεύσατε! :)


  book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο
  «Ο Μαύρος Πύργος», Στίβεν Κινγκ - «The Dark Tower», Stephen King κάντε κλικ εδώ!


  Κριτική και εντυπώσεις

  Το έβδομο βιβλίο της μυθιστορηματικής σειράς «Ο Μαύρος Πύργος – The Dark Tower» είναι το καλύτερο από όλα! Δράση, ανατροπές, συγκίνηση, εξαίσια πλοκή, μοναδικοί χαρακτήρες είναι μερικά από όσα στοιχεία ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα του Στίβεν Κινγκ.

  Μόνο και μόνο για να μπορέσετε να απολαύσετε αυτό το βιβλίο, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο στα έξι προηγούμενα. Το τέλος της ιστορίας; Όχι δεν θα σας το φανερώσω αλλά θα σας πω ότι μάλλον θα χρειαστείτε χαρτομάντιλα και όχι μόνο στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

  Μη θυμώσετε με τον συγγραφέα. Έτσι είναι οι εξαιρετικές ιστορίες. Σε αφήνουν με έντονα συναισθήματα και σκέψεις που θα απασχολήσουν αρκετές ημέρες το μυαλό σου μετά το κλείσιμο του οπισθόφυλλου.

  Αυτά έχω να σας πω, δεν έχω άλλο κανένα… τρέξτε στο πρώτο βιβλιοπωλείο και αποκτήστε τη σειρά «Ο Μαύρος Πύργος – The Dark Tower». Αν κάποιες στιγμές πείτε: κολλάει ή δεν μου αρέσει και τόσο, να έχετε ένα πράγμα στο μυαλό σας… το έβδομο βιβλίο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘ’ ΟΛΑ!!!

  Καλή ανάγνωση και… θα δείτε! ;)

  Οπισθόφυλλο:

  Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν κάποτε, Πιστέ Αναγνώστη. Ακόμα κι ο Stephen King δεν μπορεί να πλάσει μια ιστορία που να διαρκέσει για πάντα.
  Η αναζήτηση, η δική σου και του Ρόλαντ, πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Ο Ρόλαντ φτάνει στον Πύργο. Και συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να κάνει μόνος, χωρίς τους συντρόφους του, αυτό το τελευταίο, ζοφερό κομμάτι του ταξιδιού του.
  Το βιβλίο αρχίζει, μια πόρτα ανοίγει προς τις εσχατιές της φαντασίας του King. Έφτασες ως εδώ. Προχώρα λίγο ακόμη. Προχώρα ως το τέλος. Ο ήχος που ακούς ίσως είναι η πόρτα που κλείνει με πάταγο πίσω σου.
  Καλώς ήρθες στο Μαύρο Πύργο…


  book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο
  «Ο Μαύρος Πύργος», Στίβεν Κινγκ - «The Dark Tower», Stephen King κάντε κλικ εδώ!


  Ταυτότητα βιβλίου

  Τίτλος βιβλίου

  Ο Μαύρος Πύργος 7 – Ο Μαύρος Πύργος
  The Dark Tower 7 – The Dark Tower

  Συγγραφέας

  Στίβεν Κινγκ
  Stephen King

  Μεταφραστής

  Μιχάλης Μακρόπουλος

  Εκδοτικός οίκος

  Εκδόσεις Bell

  Ημερομηνία έκδοσης

  Οκτώβριος 2006

  Αριθμός σελίδων

  880

  ISBN

  978-960-620-486-9

  Συντάκτης άρθρου

  Νεκτάριος Παπασπύρου

   

  @Μυθιστόρημα, Ξένη Λογοτεχνία, Φαντασία
  #
  Θέμα:
  Εκδόσεις:

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

books

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Σχολικά Βιβλία

Σχολικά Βιβλία
Επειδή μάθηση δεν γίνεται χωρίς βιβλία... βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή. Μαζί με τις ευχές όλων των εργαζομένων στη Ματιά για καλή πρόοδο των παιδιών σας (μας)

Δημοφιλή Βιβλία